Član broj: 22 Pridružio: 26 Dec 2003 Godina: 27 Zodijak: Bik Poruke: 1440 Lokacija: facebook.com/Marko83
JK na TV " AL JAZEERA INTERNATIONAL"!!!
Do kraja nedelje Jelena Karleusa dace intervju za televiziju "Al Jazeera International". Ova stanica je postala poznata kao jedini medij preko koga se oglasavala 'Al Kaida".
Karleusu ce u Beogradu posetiti ekipa iz Velike Britanije i sa njom napraviti zabavnu emisiju na temu "World Party'. Ekipa ove emisije posecuje sve svetske metropole u kojima po gradu prate OSOBE KOJE SU NAJISTAKNUTIJE LICNOSTI U SHOW BIZZU!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Zazmuri
i videces svet
kakav jos nisi video
u tom svetu zivim ja
od ludila do ocaja
Do kraja nedelje Jelena Karleusa dace intervju za televiziju "Al Jazeera International". Ova stanica je postala poznata kao jedini medij preko koga se oglasavala 'Al Kaida".
Karleusu ce u Beogradu posetiti ekipa iz Velike Britanije i sa njom napraviti zabavnu emisiju na temu "World Party'. Ekipa ove emisije posecuje sve svetske metropole u kojima po gradu prate OSOBE KOJE SU NAJISTAKNUTIJE LICNOSTI U SHOW BIZZU!!!!!!!!!!!!!!
Član broj: 8163 Pridružio: 16 Mar 2007 Godina: 23 Zodijak: Strelac Poruke: 1
Sto se mene tice JK je jako interesantna osoba i sa onakvim stavom i ponasanjem sigurno moze daleko dogurati.U Mostaru je dosta slusana,a i dalje vjerujem.
Mojne ti mostarko generalizirat srece ti....ima jos normalnih u mostaru onih koji nikad nece na karleusinu stranu skrenuti .
Cimdalje skloniti se od te smijesne klovnese......a vala i ostalih srbijanskih samozvanih "umjetnica" .
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu