| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
Jasna88 Junior

Član broj: 1738 Pridružio: 16 Mar 2004 Godina: 21 Zodijak: Jarac Poruke: 86 Lokacija: Beograd
|
|
Colin Farrell
Jude Law
Angelina i Dzulija Roberts _________________ "Now we're older and we'll never be the same
We don't live by the rules and that'll never change!"
-Die Trying |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Ronaldinho Pripitomljena Lutalica

Član broj: 934 Pridružio: 30 Jan 2004 Godina: 105 Zodijak: Jarac Poruke: 366 Lokacija: New York
|
|
Ako cemo objektivno i najrealnije sto moze trenutno najlepsi i najsexipilniji glumac i glumica na planeti su:
Glumac:Charlie Hunnam(cool momak)
Glumica:Carmen Electra(jednostavno nezamenljiva)
Dali se neko slaze sa mnom u proceni, jeli cuo neko uopste za glumca Charlie Hunnam-a, on je stvarno car lepote!!!!!!!!!  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Ronaldinho Pripitomljena Lutalica

Član broj: 934 Pridružio: 30 Jan 2004 Godina: 105 Zodijak: Jarac Poruke: 366 Lokacija: New York
|
|
Jel cuo neko za australijsku filmsku legendu i jednog od najvecih australijskih glum,aca Bryan Brown????????? On je bas cool tip! Meni se mnogo svidja jedan od njegovih najvecih filmskih ostvarenja Twince head, to je bas strava film, vise puta sam ga gledao, njega zovu australijski Pulp Fiction!!!!!!!!! Jeli ga neko gledao i sta misli o njemu, ili jer bar cuo za njega???????? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Slatki kupus Zvezda Nostalgije

Član broj: 3437 Pridružio: 23 Jul 2004 Godina: 34 Zodijak: Devica Poruke: 2524 Lokacija: Na sedmom nebu.. negdje u svemiru
|
|
_________________ Pogled hladan, usne kao led...
U njoj zivi i vatra i led...
Ko je ne zna skupo platit ce...
Citav zivot patit ce...
Postelja njena vrela je, al dusa syebena...
Ona ce uvijek ostati k*cka nevjerna... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Jasna88 Junior

Član broj: 1738 Pridružio: 16 Mar 2004 Godina: 21 Zodijak: Jarac Poruke: 86 Lokacija: Beograd
|
|
Ah zAboravih Liz...ona je stvarno preslatka! i Kejt Vinslet je simpa _________________ "Now we're older and we'll never be the same
We don't live by the rules and that'll never change!"
-Die Trying |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Cira Nova Pojava

Član broj: 5692 Pridružio: 26 Feb 2005 Poruke: 3
|
|
Kim Besindzer,Dajan Lejn,Monika Beluci  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
d i v j i cvit ease's virgin

Član broj: 23 Pridružio: 26 Dec 2003 Godina: 33 Zodijak: Devica Poruke: 816 Lokacija: Grad Soli
|
|
Neki glumci jednostavno znaju da "stare" sa stilom... dame i gospodo, Al Pacino...
_________________ ko se dere...  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
018
Član broj: 5 Pridružio: 05 Okt 2003 Poruke: 1283 Lokacija: Swe
|
|
Znas ti cviticu odlicno da izaberes - dokazano vec Jednog vec imas, ne diraj mi ovog  _________________
The things that I know nobody told me... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Slatki kupus Zvezda Nostalgije

Član broj: 3437 Pridružio: 23 Jul 2004 Godina: 34 Zodijak: Devica Poruke: 2524 Lokacija: Na sedmom nebu.. negdje u svemiru
|
|
Tom Cruise.. Rob Lowe  _________________ Pogled hladan, usne kao led...
U njoj zivi i vatra i led...
Ko je ne zna skupo platit ce...
Citav zivot patit ce...
Postelja njena vrela je, al dusa syebena...
Ona ce uvijek ostati k*cka nevjerna... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
sonja_ Junior

Član broj: 6609 Pridružio: 01 Jun 2005 Godina: 110 Zodijak: Rak Poruke: 66 Lokacija: Beograd
|
|
Definitivno Depp, u svakom pogledu.
|
 |
sonja_ Junior

Član broj: 6609 Pridružio: 01 Jun 2005 Godina: 110 Zodijak: Rak Poruke: 66 Lokacija: Beograd
|
|
A onda Ava... cudesna Ava.
|
 |
**angel** Nova Pojava

Član broj: 8298 Pridružio: 29 Maj 2007 Godina: 21 Zodijak: Jarac Poruke: 6 Lokacija: ... nedodjia...
|
|
Johnny Depp bez ikakve konkurencije!!!!! _________________ I may not be perfect... but parts of me are pretty awesome... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|