forum
Planeta svih Nostalgičara

Registruj seRegistruj se 
 FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

KONCERTI

Napiši novu temu   Odgovori na poruku     forum -> Strana muzika
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Razor sharp
Zvezda Nostalgije
Zvezda Nostalgije

Član broj: 50
Pridružio: 26 Dec 2003
PorukaPoslao: Pon Jul 04, 2005 22:00    Naslov: KONCERTI Odgovoriti sa citatom

Ovo je kutak za ljubitelje muzike u kojem mozete s ostalima podijeliti utiske s koncerata kojima ste prisustvovali.

Ovo se odnosi na koncerte strane i domace muzike, s izuzetkom koncerata narodne muzike. Zahvaljujem na razumijevanju.

Juce sam uzivala na koncertu Jamiroquai.

Ovo je bio koncert u okviru B-Live promocije na kojem su osim njega ucestvovali Flavor Flav ( "Public Enemy " ), The Brand New Heavies, Amy Winehouse.

Naravno, svi su cekali nastup Jamiroquai . Imala sam srecu da dobijem VIP pozivnicu i mogla sam u punom smislu te rijeci uzivati u njegovoj izvedbi poznatih pjesama, kao i onih manje poznatih sa novog albuma " Dynamite ".

Jamiroquai je nadasve profesionalac. Njegovi koncerti predstavljaju uzitak i ako niste njegov fun zbog ove cinjenice.

Njegova interpretacija je kvalitetnija uzivo nego na audio zapisima, ozvucenje je blizu savrsenstva, muzicari u band-u izvrsni, kao i prateci vokali. Svjetlosni efekti su koristeni upravo na mjestima gdje je to podizalo atmosferu. Dodajte tome Jay Kay-ovu licnost, smisao za humor, opustenost, nacin odijevanja, ( sesir narocito bubim ) i pozitivnu energiju - i formula za "good time" je postignuta.

Pjesme uz koje smo pjevali i plesali su bile od " Space Cowboy", " Too young to Die", "Cosmic Girl" preko "Starchild", "Music of The Mind", "Alright" "Virtual Insanity" "Love foolosophy" do " Dynamite" & "Feels Just Like It Should" .

Koncert Jamiroquai-ja je nesto sto ne trebate propustiti ako vam se ukaze prilika za to ! smile

You don't Need
Eyes
To See
You Need
Vision
Nazad na vrh

SilentBob
Junior
Junior

Član broj: 7209
Pridružio: 13 Okt 2005
Godina: 32
Zodijak: Vaga

PorukaPoslao: Pet Maj 15, 2009 02:38    Naslov: Odgovoriti sa citatom

..mozda bi topic bolje prosao da je nazvan... "Koncerti koje sam propustio-la!" dragisa

evo,... nesto sto si necu NIKAD!! oprostit!! biggrin

Editovano od strane "SilentBob" dana Pet Maj 15, 2009 02:38, editovano ukupno 1 put

Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku     forum -> Strana muzika Sva vremena su GMT + 1 sat
Pošalji prijatelju e-mail ove teme

Strana 1 od 1

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Space Pilot 3K template by Jakob Persson.