Član broj: 50 Pridružio: 26 Dec 2003 Poruke: 4826 Lokacija: All around the world my compania
Ovo je kutak za ljubitelje muzike u kojem mozete s ostalima podijeliti utiske s koncerata kojima ste prisustvovali.
Ovo se odnosi na koncerte strane i domace muzike, s izuzetkom koncerata narodne muzike. Zahvaljujem na razumijevanju.
Juce sam uzivala na koncertu Jamiroquai.
Ovo je bio koncert u okviru B-Live promocije na kojem su osim njega ucestvovali Flavor Flav ( "Public Enemy " ), The Brand New Heavies, Amy Winehouse.
Naravno, svi su cekali nastupJamiroquai . Imala sam srecu da dobijem VIP pozivnicu i mogla sam u punom smislu te rijeci uzivati u njegovoj izvedbi poznatih pjesama, kao i onih manje poznatih sa novog albuma " Dynamite ".
Jamiroquai je nadasve profesionalac. Njegovi koncerti predstavljaju uzitak i ako niste njegov fun zbog ove cinjenice.
Njegova interpretacija je kvalitetnija uzivo nego na audio zapisima, ozvucenje je blizu savrsenstva, muzicari u band-u izvrsni, kao i prateci vokali. Svjetlosni efekti su koristeni upravo na mjestima gdje je to podizalo atmosferu. Dodajte tome Jay Kay-ovu licnost, smisao za humor, opustenost, nacin odijevanja, ( sesir narocito ) i pozitivnu energiju - i formula za "good time" je postignuta.
Pjesme uz koje smo pjevali i plesali su bile od " Space Cowboy", " Too young to Die", "Cosmic Girl" preko "Starchild", "Music of The Mind", "Alright" "Virtual Insanity""Love foolosophy" do " Dynamite" & "Feels Just Like It Should" .
Koncert Jamiroquai-ja je nesto sto ne trebate propustiti ako vam se ukaze prilika za to !
Editovano od strane "SilentBob" dana Pet Maj 15, 2009 02:38, editovano ukupno 1 put _________________ Iza svojih reci stojim, i ne pada mi na pamet da ih branim.. One su tu da brane mene, zato i stojim iza njih!!
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu