| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
serbos
Član broj: 13 Pridružio: 13 Okt 2003 Godina: 40 Zodijak: Strelac Poruke: 1200 Lokacija: u ZoZinom srcu, kako god ona mislila!
|
|
Posto iz kafane ODOSMO, malo je preuredismo krecenjem  hvala na pomoci DE, mozemo da nastavimo sa pijankom ovde.
Sad ce Toni, da donese njegovo kazance sa rakijicom, pa kad krenemo, da krenemo uz pesmu.
Kokili ce da nam zaigra jedan flamengo, a mi udri po rakijici. 
Editovano od strane "serbos" dana Pet Nov 05, 2004 14:29, editovao ukupno 7 puta _________________
"Tata, volim te najvise na svetu, ali nemoj da se ljutis, malo vise od tebe, volim Partizana!"
moja ćera, 5 godina |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
de Veteran

Član broj: 29 Pridružio: 26 Dec 2003 Poruke: 570
|
|
em mi milo,em drago sto smo jopet skupa!!zaista treba nazdraviti  ,izljubiti se....mislim...  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Trinity
Član broj: 7 Pridružio: 07 Okt 2003 Poruke: 1656
|
|
Iako ja nikad u ovu kafanu zasla nisam, morala sam sada jer mi se jaaaaaako svidela ponuda u obliku
Ugodno druzenje zelim~!  _________________ Hteli bi da mi smrse koncice
ali pobrkacu im loncice,
imam na kapiji nove ratne zvoncice! |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
018
Član broj: 5 Pridružio: 05 Okt 2003 Poruke: 1283 Lokacija: Swe
|
|
Cija "njihova" ti? MOJA ti!
Drustvance... dobro nam dosli, bolje nas nasli...  Hocemo li ovde da obaramo rekorde u tipkanju ili cemo da strajkujemo kao u zadnje vreme?  _________________
The things that I know nobody told me... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
ivance_stella Nova Pojava

Član broj: 42 Pridružio: 26 Dec 2003 Poruke: 23 Lokacija: tamo daleko
|
|
Konobar..daj jednu zutu!
Ajmo ja castim...za mnom junaci
Lep prvod svima!  _________________ Svako ko zeli da ostavi drogu cigarete i alkohol ..slobodno nek ih ostavi kod mene:) |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
SilverSurfer Pripitomljena Lutalica

Član broj: 8 Pridružio: 08 Okt 2003 Poruke: 308 Lokacija: Shala-Ball
|
|
Dobro vece....
Ja sam dosao na dobro raspoloženje, osmehe i druženje i na obaranje rekorda u tipkanju...
A za pocetak da platim rundu, jer sam nesto bas raspolozen veceras  _________________ Kolacicu moj sto te volim, joj, kolacicu moj... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
|
I da se smjeskamo
I to bas tako a moze i ovako  _________________ Kolacicu moj sto te volim, joj, kolacicu moj... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
de Veteran

Član broj: 29 Pridružio: 26 Dec 2003 Poruke: 570
|
|
opet sam tiiiiiiiii u kafaniiiiiiiiiiiiii........  gazdaaaaaaaaa,picence  brojtroooooooooo narodeeeee  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
serbos
Član broj: 13 Pridružio: 13 Okt 2003 Godina: 40 Zodijak: Strelac Poruke: 1200 Lokacija: u ZoZinom srcu, kako god ona mislila!
|
|
Ide pice draga moja prijateljice,
ide tura za sve, da ne bude samo silver placa.
On nije svracao tamo pa i ne zna da se ovde ne placaju racuni vec se pije ono sto gosti donesu od kuce
ja dajem moju kruskovu rakijicu samo 50 stepeni jaka i saljem cmoke
bleskvici i tlesnici _________________
"Tata, volim te najvise na svetu, ali nemoj da se ljutis, malo vise od tebe, volim Partizana!"
moja ćera, 5 godina |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Mayolina Nova Pojava

Član broj: 40 Pridružio: 26 Dec 2003 Godina: 34 Zodijak: Škorpion Poruke: 20 Lokacija: beograd
|
|
ej, nekako mi mnogo nepregledno, jedva se snalazim... evo jedno glupo pitanje za pocetak - kako da ubacim avatar?? _________________
www.kosovo.co.yu |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
018
Član broj: 5 Pridružio: 05 Okt 2003 Poruke: 1283 Lokacija: Swe
|
|
Nema glupih pitanja
Clanovima opcija avatara nije omogucena - malo vise o tome na topiku Pomoc za MALE nostalgicare
Dobro jutro (ne)radni narode! _________________
The things that I know nobody told me... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Mayolina Nova Pojava

Član broj: 40 Pridružio: 26 Dec 2003 Godina: 34 Zodijak: Škorpion Poruke: 20 Lokacija: beograd
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
|
| serbos (Pogledaj post): |
On nije svracao tamo pa i ne zna da se ovde ne placaju racuni vec se pije ono sto gosti donesu od kuce
|
Pa ljudi, necete valjda spasti na sok i vodu?
To je naime sve sto imam kod kuce
Sramota... Moram da trknem do kakve prodavnice... A ne bi bilo lose ni do kakve destilerije  _________________ Kolacicu moj sto te volim, joj, kolacicu moj... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Umiljato Junior

Član broj: 83 Pridružio: 27 Dec 2003 Poruke: 174 Lokacija: Ispod Palme Na Obali Mora
|
|
Silveru necemo samo na vodu ....ja pijem i limun sa vodom  _________________
When you arise in the morning, think of what a precious privilege it is to be alive - to breathe, to think, to enjoy, to love. Albert Schweitzer |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
|
Mislim da ce se naci neki limunciello za ove koji vole limun
Ali pssssssst... Nemoj nikome spomenuti da ima ta vodica sa limunom i koji procenat alkohola  _________________ Kolacicu moj sto te volim, joj, kolacicu moj... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Umiljato Junior

Član broj: 83 Pridružio: 27 Dec 2003 Poruke: 174 Lokacija: Ispod Palme Na Obali Mora
|
|
Uh ti mene razocara sad Silver. 
Editovano od strane "Umiljato" dana Sub Dec 27, 2003 19:53, editovano ukupno 1 put _________________
When you arise in the morning, think of what a precious privilege it is to be alive - to breathe, to think, to enjoy, to love. Albert Schweitzer |
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
|
Hajde dobro...
Samo za tebe cu da sredim limunadu. Moze?  _________________ Kolacicu moj sto te volim, joj, kolacicu moj... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Umiljato Junior

|
|
Moze sali samo postedi na sugar  _________________
|
| Nazad na vrh |
|
 |

|
|
Evo jedna limunada coming up
Zrnce dva secera sam slucajno ubacio dok sam pravio one silne kolace  _________________ Kolacicu moj sto te volim, joj, kolacicu moj... |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
Umiljato Junior

|
|
Aha ti si taj sto se trudi oko slatkisa....ne konta ja dobro danas....nesto sam posebno happy pa mozda zato  _________________
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|