Jelena Karleuša i Bojan Karić u Majamiju dočekali Novu godinu i proslavili godišnjicu svoje ljubavi.
OSTALA BIH OVDE ZAUVEK!
Bojan i ja uživamo svim čulima. Polovina dana nam je rezervisana za šoping, dok ostatak vremena koristimo za odmor u kafićima, šetnju plažom i degustaciju najrazličitijih specijaliteta. Nikako ne smem da zaboravim ni to da Bojan i ja svako jutro obavezno trčimo uz more!
Dok su njene kolege Novu godinu dočekale na pozornicama, ljubeći se u ponoć sa članovima pratećih orkestara, najpopularnija ovdašnja muzička zvezda Jelena Karleuša sa svojim dečkom Bojanom Karićem otisnula se put dalekog i toplog Majamija. Na ovoj egzotičnoj destinaciji dočekali su 2004. godinu, ali i proslavili godišnjicu svoje emotivne veze. Novogodišnja bajka popularnog srpskog para počela je krajem decembra prošle godine kada ih je na njujorškom aerodromu dočekao privatni avion Bojanovog brata Simona Karića. Uprkos gužvi zbog katoličkog Božića, mlađani Karić je uz pomoć svog velikog prijatelja Paf Dedija uspeo da obezbedi pilota pa su gospođica Karleuša i njen izabranik na vreme stigli na božićnu večeru u Majami.
Nekoliko sati nakon ulaska u novu godinu čuli smo se sa Jelenom Karleušom koja je ekskluzivno za "Svet" ispričala svoju "Miami Heat" priču.
"Ovo je prvi put nakon devet godina karijere da sam Novu godinu dočekala neradno. Bojan je insistirao da u ponoć budemo zajedno, a on je meni najvažniji. Kada je saznao da neću nastupati za Novu godinu, Bojanov brat Simon pozvao nas je kod sebe u Majami i tako smo moj dečko i ja krenuli put tople i daleke Amerike. Iz Beograda smo direktnim letom otišli u Njujork gde nas je čekao privatni avion Simona Karića", počinje priču najpopularnija srpska muzička zvezda.
- Da li si za najluđu noć dobila neke zanimljive ponude?
Najprimamljivije ponude dobila sam iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i zapadnoevropskih zemalja u kojima sam godinama nastupala. Najinteresantniju ponudu uputili su mi Hrvati želeći da pevam njihovim političarima na jednoj privatnoj žurci. Tačnije, trebalo je da nastupim na HDZ-ovoj zabavi.
- Koliko su ti novca ponudili?
Dovoljno da u centru Beograda kupim jedan dobar dvosoban stan. O novčanoj nadoknadi nismo mnogo ni razgovarali jer sam im u startu na vrlo kulturan način dala do znanja da za Novu godinu ne želim da radim.
- Kako se Bojan i ti provodite u Majamiju?
Fascinirani smo Majamijem jer je to zaista raj na zemlji. Mešavinje različitih rasa uticalo je na veliki broj lepih muškaraca i žena. Nikako ne mogu da se priviknem na to da je ceo MajaJelena Karleuša i Bojan Karić u Majamiju dočekali Novu godinu i proslavili godišnjicu svoje ljubavi
OSTALA BIH OVDE ZAUVEK!
Bojan i ja uživamo svim čulima. Polovina dana nam je rezervisana za šoping, dok ostatak vremena koristimo za odmor u kafićima, šetnju plažom i degustaciju najrazličitijih specijaliteta. Nikako ne smem da zaboravim ni to da Bojan i ja svako jutro obavezno trčimo uz more!mi pred Novu godinu okićen, a da je temperatura plus 30 stepeni. Praznična euforija me nije uzela pod svoje jer se osećam kao da sam došla na letovanje.
- Kakav je mentalitet ljudi u Majamiju?
Vrela krv je ono što karakteriše ovdašnje stanovništvo, jer su stanovnici južne Floride mahom španskog porekla. Svi su nasmejani i obožavaju da igraju i pevaju u klubovima kojih ovde ima "mali milion".
- Poznato je da u Majamiju veliki broj svetskih zvezda ima svoje vile. Da li si
videla nekog od predstavnika inostranog džetseta?
Na aerodromu u Njujorku sam videla Dajanu Ros sa sinovima, dok sam u Majamiju videla Dženet Džekson, Misi Eliot i repera Ajs Tija.
- Kako svi oni izgledaju kada nisu pred kamerama i reflektorima?
Opšti utisak je da izgledaju mnogo gore nego na televiziji. Recimo, u restoranu u kojem smo ručali za stolom do nas sedela je Dženet Džekson sa svojom familijom. Nećete verovati, ali ona je debela i potpuno neupadljiva. Da nam nisu rekli ko je ona, nikada ne bismo ni znali da pored nas sedi svetski poznata zvezda. U Majamiju su svi vrlo opušteni i normalni i ovde je sasvim normalno da u kafiću pored tebe sedi neka zvezda "MTV"-a ili holivudske filmske industrije.
- Kakav je noćni život Majamija?
Teško je rečima opisati sve što se ovde dešva. Majami ipak treba da se doživi. Ljudi raznih rasa neumorno đuskaju u otvorenim klubovima na obali mora. Zahvaljujući Simonu koji pripada američkom visokom društvu, Bojan i ja obilazimo najekskluzivnije klubove i diskoteke u koje izlaze poznati pevači, modeli, glumci... Noćni izlasci traju do sitnih sati jer je atmosfera takva da ti ne pada na pamet da ideš na spavanje.
- Šta se trenutno najviše sluša po tamošnjim diskotekama?
Ovde prolazi isključivo crnačka muzika, dok evropskog zvuka uopšte nema.
- S obzirom na to da si poznata kao šoping manijak, da li si već "poharala" prodavnice u Majamiju?
Moram da se pohvalim da sam se ovde opremila za predstojeće leto, jer se u Majamiju prodaje isključivo letnja garderoba. Što se cena tiče, one su mnogo pristupačnije nego u Londonu ili nekoj drugoj evropskoj prestonici. Polovina dana ovde nam je obavezno rezervisana za šoping i obilaske prodavnica i tržnih centara, dok ostatak vremena koristimo za odmor u kafićima, šetnju plažom i degustaciju najrazličitijih specijaliteta. Nikako ne smem da zaboravim ni to da Bojan i ja svako jutro obavezno trčimo uz more.
- Da li si u Majamiju opustošila neki "Diorov" butik?
Zar ste sumnjali! "Diorove" butike sam još prvih dana "uništila".
- Kako ljudi tamo reaguju na tvoju pojavu?
Svi uglavnom misle da sam model i savetuju mi da počnem da se bavim manekenstvom jer imam sve kvalitete za to. Ne trudim se da im objasnim šta sam ja u svojoj zemlji jer sam odlučila da na trenutak zaboravim na sve i u Majamiju budem jedna rasterećena 25-godišnjakinja.
- Prilaze li ti mladići na ulici?
Sve i da hoće, ne mogu da mi priđu jer sam i ovde, baš kao i u Srbiji, stalno okružena obezbeđenjem.
- Znači li to da Bojan i ti, po ugledu na Čedu Jovanovića i njegovu suprugu, i na letovanje idete sa obezbeđenjem?
Nije baš tako. Obezbeđenje nismo poveli sa sobom iz Beograda, već nam je Simon ustupio nekolicinu svojih momaka. Što se udvaranja tiče, mladići mi ponekad priđu u nekom butiku i vrlo učtivo mi udele kompliment. Još jednom ponavljam da su ovde ljudi vrlo prijatni, kulturni i komunikativni, što je u našoj zemlji ponekad prava retkost.
- Planiraš li ipak da ostvariš neke poslovne kontakte?
Bojan i ja smo na tu temu već razgovarali sa Simonom Karićem koji je ovde zaista uticajan i ima kontakte koje treba iskoristiti. O ostvarenim poznanstvima i kontaktima ne bih sada mnogo govorila jer još uvek ne mogu da kažem ništa konkretno. Za nekoliko dana bi trebalo da se upoznam sa jednim ekstrapoznatim pevačem, ali o tome ću pričati kada to bude izvesno.
- Da li ste Bojan i ti razmišljali o tome da se baš na godišnjicu vašeg zabavljanja verite u Majamiju?
No comment! Najbitnije od svega je da je nama ovde prelepo i da uživamo svim svojim čulima. Naši planovi su vrlo ozbiljni i veliki, ali nećemo žuriti jer mislim da trenutno savršenstvo naše veze ne treba kvariti.
- Kada planirate da se vratite u Srbiju?
Što se mene tiče, ja bih ovde zauvek ostala, ali obaveze oko novog albuma nalažu mi da se vratim već sredinom januara.
P.S. Ima jos jedna predivna slika iz SVET-a, samo sto je prevelika da se ubaci. Sorry!