forum
Planeta svih Nostalgičara

Registruj seRegistruj se 
 FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

JELENA KARLEUSA: NAJVECI Srpski izvozni artikal !!!

Idi na stranu 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Sledeći

Napiši novu temu   Odgovori na poruku     forum -> Domaća muzika
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Jumbo
Zvezda Nostalgije
Zvezda Nostalgije

Član broj: 22
Pridružio: 26 Dec 2003
Godina: 27
Zodijak: Bik
PorukaPoslao: Pon Jan 05, 2004 13:34    Naslov: JELENA KARLEUSA: NAJVECI Srpski izvozni artikal !!! Odgovoriti sa citatom

Svi znamo ko je Jelena i kolikom merom je obozavamo, tako da nema potrebe da je predstavljamo.

Jedna stvar je sigurna, a to je, da ce VEOMA uskoro lansirati evropi, pa onda i svetu svoju uportnost, pozitivnost, lepotu, inteligenciju i talenat koji joj je pomogao da postigne, u vrlo kratko vreme, SVE sto nasi "estradni muzikani" samo sanjaju.

Dakle...

Sta mislite o Jeleni, i da li mislite da ima sanse da se probije u Evropi, pa cak i u svetu? Sta bi sve trebala da pozesuje da bi uspela?

Pozdrav

u tom svetu zivim ja
od ludila do ocaja
Nazad na vrh

Jumbo
Zvezda Nostalgije
Zvezda Nostalgije

PorukaPoslao: Pon Jan 05, 2004 13:37    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Jelena Karleuša i Bojan Karić u Majamiju dočekali Novu godinu i proslavili godišnjicu svoje ljubavi.

OSTALA BIH OVDE ZAUVEK!

Bojan i ja uživamo svim čulima. Polovina dana nam je rezervisana za šoping, dok ostatak vremena koristimo za odmor u kafićima, šetnju plažom i degustaciju najrazličitijih specijaliteta. Nikako ne smem da zaboravim ni to da Bojan i ja svako jutro obavezno trčimo uz more!

Dok su njene kolege Novu godinu dočekale na pozornicama, ljubeći se u ponoć sa članovima pratećih orkestara, najpopularnija ovdašnja muzička zvezda Jelena Karleuša sa svojim dečkom Bojanom Karićem otisnula se put dalekog i toplog Majamija. Na ovoj egzotičnoj destinaciji dočekali su 2004. godinu, ali i proslavili godišnjicu svoje emotivne veze. Novogodišnja bajka popularnog srpskog para počela je krajem decembra prošle godine kada ih je na njujorškom aerodromu dočekao privatni avion Bojanovog brata Simona Karića. Uprkos gužvi zbog katoličkog Božića, mlađani Karić je uz pomoć svog velikog prijatelja Paf Dedija uspeo da obezbedi pilota pa su gospođica Karleuša i njen izabranik na vreme stigli na božićnu večeru u Majami.

Nekoliko sati nakon ulaska u novu godinu čuli smo se sa Jelenom Karleušom koja je ekskluzivno za "Svet" ispričala svoju "Miami Heat" priču.

"Ovo je prvi put nakon devet godina karijere da sam Novu godinu dočekala neradno. Bojan je insistirao da u ponoć budemo zajedno, a on je meni najvažniji. Kada je saznao da neću nastupati za Novu godinu, Bojanov brat Simon pozvao nas je kod sebe u Majami i tako smo moj dečko i ja krenuli put tople i daleke Amerike. Iz Beograda smo direktnim letom otišli u Njujork gde nas je čekao privatni avion Simona Karića", počinje priču najpopularnija srpska muzička zvezda.

- Da li si za najluđu noć dobila neke zanimljive ponude?

Najprimamljivije ponude dobila sam iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i zapadnoevropskih zemalja u kojima sam godinama nastupala. Najinteresantniju ponudu uputili su mi Hrvati želeći da pevam njihovim političarima na jednoj privatnoj žurci. Tačnije, trebalo je da nastupim na HDZ-ovoj zabavi.

- Koliko su ti novca ponudili?

Dovoljno da u centru Beograda kupim jedan dobar dvosoban stan. O novčanoj nadoknadi nismo mnogo ni razgovarali jer sam im u startu na vrlo kulturan način dala do znanja da za Novu godinu ne želim da radim.

- Kako se Bojan i ti provodite u Majamiju?
Fascinirani smo Majamijem jer je to zaista raj na zemlji. Mešavinje različitih rasa uticalo je na veliki broj lepih muškaraca i žena. Nikako ne mogu da se priviknem na to da je ceo MajaJelena Karleuša i Bojan Karić u Majamiju dočekali Novu godinu i proslavili godišnjicu svoje ljubavi

OSTALA BIH OVDE ZAUVEK!

Bojan i ja uživamo svim čulima. Polovina dana nam je rezervisana za šoping, dok ostatak vremena koristimo za odmor u kafićima, šetnju plažom i degustaciju najrazličitijih specijaliteta. Nikako ne smem da zaboravim ni to da Bojan i ja svako jutro obavezno trčimo uz more!mi pred Novu godinu okićen, a da je temperatura plus 30 stepeni. Praznična euforija me nije uzela pod svoje jer se osećam kao da sam došla na letovanje.

- Kakav je mentalitet ljudi u Majamiju?

Vrela krv je ono što karakteriše ovdašnje stanovništvo, jer su stanovnici južne Floride mahom španskog porekla. Svi su nasmejani i obožavaju da igraju i pevaju u klubovima kojih ovde ima "mali milion".

- Poznato je da u Majamiju veliki broj svetskih zvezda ima svoje vile. Da li si
videla nekog od predstavnika inostranog džetseta?

Na aerodromu u Njujorku sam videla Dajanu Ros sa sinovima, dok sam u Majamiju videla Dženet Džekson, Misi Eliot i repera Ajs Tija.

- Kako svi oni izgledaju kada nisu pred kamerama i reflektorima?

Opšti utisak je da izgledaju mnogo gore nego na televiziji. Recimo, u restoranu u kojem smo ručali za stolom do nas sedela je Dženet Džekson sa svojom familijom. Nećete verovati, ali ona je debela i potpuno neupadljiva. Da nam nisu rekli ko je ona, nikada ne bismo ni znali da pored nas sedi svetski poznata zvezda. U Majamiju su svi vrlo opušteni i normalni i ovde je sasvim normalno da u kafiću pored tebe sedi neka zvezda "MTV"-a ili holivudske filmske industrije.

- Kakav je noćni život Majamija?

Teško je rečima opisati sve što se ovde dešva. Majami ipak treba da se doživi. Ljudi raznih rasa neumorno đuskaju u otvorenim klubovima na obali mora. Zahvaljujući Simonu koji pripada američkom visokom društvu, Bojan i ja obilazimo najekskluzivnije klubove i diskoteke u koje izlaze poznati pevači, modeli, glumci... Noćni izlasci traju do sitnih sati jer je atmosfera takva da ti ne pada na pamet da ideš na spavanje.

- Šta se trenutno najviše sluša po tamošnjim diskotekama?

Ovde prolazi isključivo crnačka muzika, dok evropskog zvuka uopšte nema.

- S obzirom na to da si poznata kao šoping manijak, da li si već "poharala" prodavnice u Majamiju?

Moram da se pohvalim da sam se ovde opremila za predstojeće leto, jer se u Majamiju prodaje isključivo letnja garderoba. Što se cena tiče, one su mnogo pristupačnije nego u Londonu ili nekoj drugoj evropskoj prestonici. Polovina dana ovde nam je obavezno rezervisana za šoping i obilaske prodavnica i tržnih centara, dok ostatak vremena koristimo za odmor u kafićima, šetnju plažom i degustaciju najrazličitijih specijaliteta. Nikako ne smem da zaboravim ni to da Bojan i ja svako jutro obavezno trčimo uz more.

- Da li si u Majamiju opustošila neki "Diorov" butik?

Zar ste sumnjali! "Diorove" butike sam još prvih dana "uništila".

- Kako ljudi tamo reaguju na tvoju pojavu?

Svi uglavnom misle da sam model i savetuju mi da počnem da se bavim manekenstvom jer imam sve kvalitete za to. Ne trudim se da im objasnim šta sam ja u svojoj zemlji jer sam odlučila da na trenutak zaboravim na sve i u Majamiju budem jedna rasterećena 25-godišnjakinja.

- Prilaze li ti mladići na ulici?

Sve i da hoće, ne mogu da mi priđu jer sam i ovde, baš kao i u Srbiji, stalno okružena obezbeđenjem.

- Znači li to da Bojan i ti, po ugledu na Čedu Jovanovića i njegovu suprugu, i na letovanje idete sa obezbeđenjem?

Nije baš tako. Obezbeđenje nismo poveli sa sobom iz Beograda, već nam je Simon ustupio nekolicinu svojih momaka. Što se udvaranja tiče, mladići mi ponekad priđu u nekom butiku i vrlo učtivo mi udele kompliment. Još jednom ponavljam da su ovde ljudi vrlo prijatni, kulturni i komunikativni, što je u našoj zemlji ponekad prava retkost.

- Planiraš li ipak da ostvariš neke poslovne kontakte?

Bojan i ja smo na tu temu već razgovarali sa Simonom Karićem koji je ovde zaista uticajan i ima kontakte koje treba iskoristiti. O ostvarenim poznanstvima i kontaktima ne bih sada mnogo govorila jer još uvek ne mogu da kažem ništa konkretno. Za nekoliko dana bi trebalo da se upoznam sa jednim ekstrapoznatim pevačem, ali o tome ću pričati kada to bude izvesno.

- Da li ste Bojan i ti razmišljali o tome da se baš na godišnjicu vašeg zabavljanja verite u Majamiju?

No comment! Najbitnije od svega je da je nama ovde prelepo i da uživamo svim svojim čulima. Naši planovi su vrlo ozbiljni i veliki, ali nećemo žuriti jer mislim da trenutno savršenstvo naše veze ne treba kvariti.

- Kada planirate da se vratite u Srbiju?

Što se mene tiče, ja bih ovde zauvek ostala, ali obaveze oko novog albuma nalažu mi da se vratim već sredinom januara.

P.S. Ima jos jedna predivna slika iz SVET-a, samo sto je prevelika da se ubaci. Sorry! smrc

u tom svetu zivim ja
od ludila do ocaja
Nazad na vrh

Jumbo
Zvezda Nostalgije
Zvezda Nostalgije

PorukaPoslao: Pon Jan 05, 2004 13:43    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Nedavno sa FOCUS -

O svom aktuelnom ali i novom cd-u:

U ideju da prosla ploca bude potpuno svetski uradjena, bez narodnjackih primesa, samo sam ja verovala. Pokazalo se da sam bila u pravu, , jer su poceli da me slusaju i tamo gde je na vratima stajalo: zabranjena narodna muzika! Totalno SOK bice pojava mog novog cd-a, jer je nesto iza cega stoji i devet godina mog rada. Ne u smislu sabiranja iskustva i spore pripreme, vec izgradjenog nepogrseivog osecaja da imam sve adute u rukama. Odlicnu ekipu grckih saradnika, podrsku kuce i svetsku produkciju, koju cu raditi u Londonu. Sve to, sto je u muzickom i produkciskom smislu cista perfekcija, nadopunicu izgledom i nastupima, koji se ni po cemu nece razlikovati od onoga sto svetske zvezde mogu da nam prirede. I na novom albumu cu zapevati u ritmu koji svet slusam i svi mogu da na pvi pogled i na prvo slusanje vide da je to Jelena Karleusa. Uz mene to ide i ja tu pripadam. Moderno, brzo, svetski, moje su koordinate koje ce svi sagledati kada ploca ugleda svetlost dana... Posle putuvanja u Majami, gde cu docekati Novu Godinu sa Bojanom, pocinjem intezivno da radim, jer Marina Tucakovic vec pise tekstove a najpoznatiji Grcki kompozitor Fivos radi melodije, tako da planiram da se album pojav negde u martu, grci imaju prava na jos tri moja albuma, tako da ne znam ko ce biti izdavac.

u tom svetu zivim ja
od ludila do ocaja
Nazad na vrh

Razor sharp
Zvezda Nostalgije
Zvezda Nostalgije

Član broj: 50
PorukaPoslao: Pon Jan 05, 2004 13:52    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Cao,

Jumbo, promijeni nick u - NEUMOLJIVI dragisa

Vidjela sam Karli nekoliko puta na TV- smijesna je .....ali mi se cini da u njoj ima i malkice ludila, sto po meni nije lose, a u svakom slucaju predpostavljam da ima mnoooooogo gore od nje.

Sve je moguce.....dobro skoro sve....Ovdje su se probile "Cheeky Girls" - bliznakinje iz Transilvanije, cini mi se , cure nemaju pooooooojma s pjevanjem, mama im pise tekstove tipa "Kiss my bum" dragisa , i puste ih oko Bozica da snime neku glupost i provrte straznjim dijelom tijela. To cisto da se ljudi malo opuste pred praznike. biggrin

Ko ce znati....ako joj ti budes radio marketing ....mozda dragisa

Uzgred je li Jela, mislim, ovaj.......onakva kakvom je Bog stvori, ili je produkt posljednjih dostignuca Plasticne Hirurgije, na provociram, fakat mi tako izgleda ? dontknow

Pozdrav

Editovano od strane "Razor sharp" dana Pon Jan 05, 2004 14:20, editovao ukupno 2 puta

You don't Need
Eyes
To See
You Need
Vision
Nazad na vrh

TAK
I am watching you
I am watching you

Član broj: 34

PorukaPoslao: Pon Jan 05, 2004 18:51    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Citat:
Polovina dana nam je rezervisana za šoping...

prodje li tebi ijedan dan bez sopinga??

Citat:
...mlađani Karić je uz pomoć svog velikog prijatelja Paf Dedija uspeo da obezbedi pilota pa su gospođica Karleuša i njen izabranik na vreme stigli na božićnu večeru u Majami.

ufffff, al ce bit dueta...

Citat:
Najinteresantniju ponudu uputili su mi Hrvati želeći da pevam njihovim političarima na jednoj privatnoj žurci. Tačnije, trebalo je da nastupim na HDZ-ovoj zabavi.

mislili ljudi da si dobra striptizeta...

Citat:
- Koliko su ti novca ponudili?

Dovoljno da u centru Beograda kupim jedan dobar dvosoban stan. ...

ne boj se ti, kupice ti ga bojan...

Citat:
OSTALA BIH OVDE ZAUVEK!

nebi me cudilo kad bi u slijedecem broju sveta pisalo "JELENA KARLEUSA I BOJAN KARIC SE SELE U MIAMI"

Citat:
Bojan i ja obilazimo najekskluzivnije klubove i diskoteke u koje izlaze poznati pevači, modeli, glumci...

... i naravno TI!

Citat:
Recimo, u restoranu u kojem smo ručali za stolom do nas sedela je Dženet Džekson sa svojom familijom. Nećete verovati, ali ona je debela i potpuno neupadljiva.

tracaro!

Citat:
- Šta se trenutno najviše sluša po tamošnjim diskotekama?

Ovde prolazi isključivo crnačka muzika, dok evropskog zvuka uopšte nema.

ne boj se u vezi toga. ako je jennifer lopez uspijela da osvoji ameriku guzicama, zasto ti nebi mogla sisama?

Citat:
Ne trudim se da im objasnim šta sam ja u svojoj zemlji...

bolje ne govori...

Citat:
Za nekoliko dana bi trebalo da se upoznam sa jednim ekstrapoznatim pevačem, ali o tome ću pričati kada to bude izvesno.

smuvaj ti tog pjevaca i eto ti internacionalne karijere...

pozdrav milosevic

Editovano od strane "TAK" dana Pon Jan 05, 2004 19:05, editovao ukupno 3 puta

’T is the majority
In this, as all, prevails.
Assent, and you are sane;
Demur, – you ’re straightway dangerous,
And handled with a chain.

Emily Dickinson
Nazad na vrh

Golden eyes
Zvezda Nostalgije
Zvezda Nostalgije

Član broj: 98
Pridružio: 28 Dec 2003
Zodijak: Vaga
PorukaPoslao: Pon Jan 05, 2004 19:42    Naslov: Odgovoriti sa citatom

TAK moram da ti kazem da si sve to mnogo lepo napisao i uraaa
Sto se mog misljenja tice stvarno je lepo sminkaju biggrin
Nazad na vrh

Trinity

Član broj: 7
Pridružio: 07 Okt 2003

PorukaPoslao: Pon Jan 05, 2004 20:57    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ja MOOOOOOORAM ovde da se prijavim, jer sam na ovoj temi na starom forumu dozivela najsimpaticnije i meni najdraze rasprave smile
Inace - ko sto je poznato ja Jelenu ne slusam ni pod razno biggrin ali mi cak postaje simpaticna zbog Jumba, toliko neumorno propagira njenu karijeru da mi se sve cini da je placen za to a a a? wink
Elem - mi smo se razmisljali hocemo li otvoriti ovu temu pre nego je forum krenuo zvanicno i odlucili smo da cemo ipak sacekati da je otvoris BAS ti Jumbo, medjutim nesto kasnis - tek jutros videh ovu temu - sta se to dogadja? Da li se hladis ili??? Nemo' to da nam radis wink
Pozdravce !! milosevic
TK

Nazad na vrh

Kiki/cro
Nova Pojava
Nova Pojava

Član broj: 143
Pridružio: 29 Dec 2003
Godina: 22
Zodijak: Strelac
PorukaPoslao: Pon Jan 05, 2004 22:25    Naslov: Odgovoriti sa citatom

U Hrvatskoj se Jelena Karleuša ne sluša javno, samo u ponekim "birtijama" ili nekom kafićima u kojima se puštaju narodnjaci. Meni se osobno njene pjesme ne sviđaju. Ne kažem ja da ona ima loš glas, već stihovi njenih pjesama su mi pomalo čudni i malo glupavi, djeluje mi kao da je žena opsjednuta novcem i da je njen najveći san u principu da se bogato uda! Ne želim je sad totalno popljuvati, njena pjesma "Jelena" mi je odlična. Što se tiče toga da je trebala pjevati za HDZ mogu se samo nasmijati jer nije da vjerujem baš previše u to jer svi znamo kakva je politika HDZ-a, pa čovječe oni bi najradije zabranili vize Srbima za dolazak u Hrvatsku što je strašno!!
Ja se nadam da će Jelena uspjeti jednog dana doć u Zagreb i održati onako velik koncert u Domu sportova kakav je održao Đorđe Balašević, da je dvorana bila prepuna a mnogo ih je bilo i vani. Svaka čast Jeleni na izgledu i glasu ali tekstovi... frown
Nazad na vrh

SilverSurfer
Pripitomljena Lutalica
Pripitomljena Lutalica

Član broj: 8
Pridružio: 08 Okt 2003
PorukaPoslao: Pon Jan 05, 2004 23:49    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Razor sharp (Pogledaj post):
Uzgred je li Jela, mislim, ovaj.......onakva kakvom je Bog stvori, ili je produkt posljednjih dostignuca Plasticne Hirurgije, na provociram, fakat mi tako izgleda ? dontknow

Pozdrav

Ma kakvi plasticni... eek
To je cisto prirodno dostignuce naseg poznatok "prirodnjaka" Ogulina Culibrka Ogle dragisa dragisa dragisa

To je kod nje sve prirodno... Od zelembaca dragisa

Jumbo
Zvezda Nostalgije
Zvezda Nostalgije

PorukaPoslao: Sre Jan 07, 2004 10:08    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Trinity (Pogledaj post):
Inace - ko sto je poznato ja Jelenu ne slusam ni pod razno biggrin ali mi cak postaje simpaticna zbog Jumba, toliko neumorno propagira njenu karijeru da mi se sve cini da je placen za to a a a? wink

dragisa dragisa dragisa .. ili to ili sam ja bas Jeca biggrin

Trinity (Pogledaj post):
Elem - mi smo se razmisljali hocemo li otvoriti ovu temu pre nego je forum krenuo zvanicno i odlucili smo da cemo ipak sacekati da je otvoris BAS ti Jumbo, medjutim nesto kasnis - tek jutros videh ovu temu - sta se to dogadja? Da li se hladis ili??? Nemo' to da nam radis wink

Znas da bih Vas voleo jos vise da ste to ucinili. Bas bi mi bilo drago smile Iskreno, u pocetku nisam hteo da otvorim temu cisto zbog toga sto ce svima dosaditi da slusaju svaki dan o JK. Ali rekoh sebi "hey, ko ih j*** biggrin nek se naviknu ove novolije biggrin

Pozdrav i zelim vam ugodnu raspravu smile

u tom svetu zivim ja
od ludila do ocaja
Nazad na vrh

dragan64swe
Trenutno banovan
grubijan

Član broj: 129
Pridružio: 28 Dec 2003
Godina: 46
Zodijak: Rak
PorukaPoslao: Sre Jan 07, 2004 11:45    Naslov: Odgovoriti sa citatom

karleusa .............aaaahahahahaaaaaaaaaaa

boze dragi zar ima neko da slusa to aaahahahaaaaaaaaa......bljak ! zzz

Crna Gora je vjecna !
A i mi sa njom rodjeni vijenac !
Nazad na vrh

Silvia
Nova Pojava
Nova Pojava

Član broj: 195
Pridružio: 30 Dec 2003
Godina: 37
Zodijak: Jarac
PorukaPoslao: Čet Jan 08, 2004 09:27    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ajme, zena je totalno umjetna, cube su joj malo sfiksali, sise bar 2 broja prevelike (doduse, dio muske populacije jamacno se nece sloziti s predhodnom konstatacijom), glas gotovo pa katastrofa...pa ako ONA postane najveci srpski izvozni artikal.... lele!!!

Jumbo
Zvezda Nostalgije
Zvezda Nostalgije

PorukaPoslao: Čet Jan 08, 2004 13:01    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Zar nije DIIIIIIVNAAAAAAAAAAAAAAAA???? smile

u tom svetu zivim ja
od ludila do ocaja
Nazad na vrh

Trinity

PorukaPoslao: Čet Jan 08, 2004 15:27    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Jao Jumbo bljak! Pa ona svakom godinom sve ruznija i ruznija. Sad vec vise ni ne izgleda kao zensko - izgleda kao karikatura... evo gledam ovih par slika - pa sta se to desilo s njom!>!?!?!? Secam se devojcurka koji je cak bio sladak jedared, a sad - BLJAAAAAAAAK povrac

Nazad na vrh

DIVA
Junior
Junior

Član broj: 193
Godina: 30
PorukaPoslao: Čet Jan 08, 2004 15:32    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Cao Jumbo i ostali!

Jumbo, moram ti reci da se nikako neslazem sa naslovom ove teme. Karleusa se jos uvek nije nigde pojavila u svetu tako da tu nema reci o bilo kakvom izvoznom artikalu. Prica je jos uvek ista, od albuma na engleskom jos uvek nema nista a ona uporno izjavljuje kako snima ovo ono! Od JK bih volela da saznam o kakvom se ugovoru sa Hevenom radi i koliko ona upravo ima govora o materijalu na engleskom, znas li mozda ti Jumbo nesto vise o tome? Da budem iskrena, sve to meni zvuci jako nerealno. Mislim ko jos snima jedan album dve godine? Verovatno ni Jelena ne zna sta ce biti sa tim albumom, mozda je sve to samo neka fora da bi se u Srbiji podigla prasina pa da svet kaze jao vidi Jelena nasa internacionalna zvezda??? Posle svega ne bih me nista iznenadilo! Primetila sam da u poslednje vreme Jelena jako mnogo prica o vezi sa Bojanom Karicem, evo sada i neke slike, inace o karijeri cini mi se da Jelena izbegava da prica, jos uvek je puna pohvale o sebi kao i uvek ali nikad nesto konkretno da kaze. Mozda ja samo sanjam ali meni se cini da ce se Karleusa odreci karijere cim se bude udala, ko zna mozda je sledeci album i zadnji?

Trinity

PorukaPoslao: Čet Jan 08, 2004 15:41    Naslov: Odgovoriti sa citatom

DIVA (Pogledaj post):
Cao Jumbo i ostali!Primetila sam da u poslednje vreme Jelena jako mnogo prica o vezi sa Bojanom Karicem, evo sada i neke slike, inace o karijeri cini mi se da Jelena izbegava da prica, jos uvek je puna pohvale o sebi kao i uvek ali nikad nesto konkretno da kaze. Mozda ja samo sanjam ali meni se cini da ce se Karleusa odreci karijere cim se bude udala, ko zna mozda je sledeci album i zadnji?

Steta co'eka - sladak je, zasluzuje bolje (sto mene ne pogleda malo?! biggrin). A da sam na njenom mestu i ja bih se odrekla takve karijere koju ona ima kad sam vec upecala Bojana biggrin

Nazad na vrh

DIVA
Junior
Junior

Član broj: 193
Godina: 30
PorukaPoslao: Pet Jan 09, 2004 02:55    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Eh Triny, ako ti je stalo do jednog Karica, pogledaj malo oko sebe ima ih mnogo, samo cekaju da ih neko upeca! tongue Ako je to sve samo o parama, onda iskreno zalim njega a pogotovo nju! Na slikama Karleusa izgleda jako prirodno, uopste nevidim gde izgleda plasticno, jako malo sminke, sve u svemu retko kad sam je videla da izgleda ovako prirodno! Videla sam iste mindjuse koje Jelena nosi, kostaju $259, samo nisam nasla crne boje, steta! Dok Jelena na slikama sija, Bojan deluje prosto izgubljeno, moram reci da kao par izgledaju jako smesno, da li se tu neko slaze sa mnom? Pre nekoliko meseci sam procitala da bi se Jelena odrekla karijere samo zbog "ljubavi", meni se cini da Jelena zaista mozda planira da se povuce sa estrade kada se bude udala ili kada bude bila u drugom stanju. Ocigledno karijera joj vise nije na prvom mestu, a izgleda da nije ni na drugom, tako da JK mozda paradira vezu sa Karicem samo zato da kad bude odlucila da se povuce niko ne bi se mnogo cudio, sta vi mislite?

Trinity

PorukaPoslao: Pet Jan 09, 2004 03:02    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ma Divo, ja ove oko sebe vec popecala, sad se koprcaju ko ribe na suvom biggrin a sto se tice Bokija... ma nije sve u parama, bas mi je sladak momak. Al' kad vec ima biggrin sta da ti kazem biggrin
Sto se tice Jelene - ona i na ovim slikama ima kilu sminke na licu, pogledaj malo bolje - samo je sve u prirodnim tonovima ne bi li izgledala manje plasticno, al slabo joj uspeva. Pa pogledaj joj bre facu, da je se uplasis ako je sretnes u napustenoj ulicici oko ponoci. Boze mi pomozi! Nije ni lepa ni slatka vise (ako je uopste ikada bila) - sva je nekako izvitoperena, vilica, labrte, celepenka - ne znam sta on vidi u njoj. Al ajd... valjda zna on sta radi... ko veli, popularna je, on ce dobiti daleko vise naslovnih stranica nego inace (iako smo i pre znali ko je) malo ce je, je li, biggrin i posle kud koji mili moji naci sebi lepuskastu zenicu. A Jecu ko sisa.

Nazad na vrh

Kiza the Death
Homo Nostalgicarius
Homo Nostalgicarius

Član broj: 3
Pridružio: 03 Okt 2003

PorukaPoslao: Pet Jan 09, 2004 04:51    Naslov: Odgovoriti sa citatom

HAHAHAHAHA!!!!!! dragisa dragisa dragisa Baš je prirodna biggrin Ko prirodno obrano (fat free) mleko biggrin a tek minđe što su prirodne biggrin od prirodnih materijala dobijene reciklažom kartonskog pakovanja tog istog prirodnog mleka dragisa dragisa dragisa

Ma sva je prirodna na ovim novim slikama biggrin slatkiš mali Kizin biggrin dragisa dragisa dragisa

Dobro nam došla nazad Divo smile

PS Vi koi tako ružno pričate o njojzi samo ste joj ljumbomorni i komplekaši dragisa
Nazad na vrh

Mademoiselle
Zvezda Nostalgije
Zvezda Nostalgije

Član broj: 32
PorukaPoslao: Pet Jan 09, 2004 05:28    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Kiza the Death (Pogledaj post):
HAHAHAHAHA!!!!!! dragisa dragisa dragisa Baš je prirodna biggrin Ko prirodno obrano (fat free) mleko biggrin a tek minđe što su prirodne biggrin od prirodnih materijala dobijene reciklažom kartonskog pakovanja tog istog prirodnog mleka dragisa dragisa dragisa

Ma sva je prirodna na ovim novim slikama biggrin slatkiš mali Kizin biggrin dragisa dragisa dragisa

Dobro nam došla nazad Divo smile

PS Vi koi tako ružno pričate o njojzi samo ste joj ljumbomorni i komplekaši dragisa

uze mi rijeci iz usta kizicu ... ubicu te smile smile dragisa

Da sam znala da je bila u Miami-u za Novu 2004-tu otisla bih da je nadjem ... blizu mi bila i ja to propustila... koja steta

cmok vam svima
Nazad na vrh

Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku     forum -> Domaća muzika Sva vremena su GMT + 1 sat
Pošalji prijatelju e-mail ove teme

Idi na stranu 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Sledeći
Strana 1 od 18

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Space Pilot 3K template by Jakob Persson.